Tomorrownews app στο Google Play Store

Περισσότερες ειδήσεις

Πέντε βήματα για την αντιμετώπιση των κινδύνων της πολυφαρμακίας

12-11-2019 | ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να λαμβάνουν ακόμα και 12 ή 15 διαφορετικά φάρμακα κάθε μέρα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις διαφόρων ερευνών.

Περισσότερα

Υπερτασική κρίση: Επτά συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

10-11-2019 | ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ως υπερτασική κρίση ορίζεται η σοβαρή και απότομη αύξηση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης, συγκεκριμένα όταν η συστολική («μεγάλη») πίεση φτάνει ή και ξεπερνά τα 180 mm Hg και η διαστολική («μικρή») φτάνει ή και ξεπερνά τα 120 mm Hg.

Περισσότερα

Έμφραγμα: Η άσκηση αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης

12-11-2019 | ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ

Πρέπει να περπατάς τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα

Περισσότερα

Στυτική δυσλειτουργία: Βελτίωση κατά 40% από αερόβια άσκηση και μεσογειακή διατροφή

12-11-2019 | ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ

Μεσογειακή διατροφή και αερόβια άσκηση βοηθούν σημαντικά τη στυτική και γενικότερα την αγγειακή λειτουργία σύμφωνα με διπλή μελέτη του Γενικού Νοσοκομείου «Ελπίς»

Περισσότερα

Ποιες τροφές βοηθούν να αποβάλλετε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας

11-11-2019 | ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το κάπνισμα είναι βλαβερό για την υγεία. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά για κάποιους είναι αρκετά δύσκολο να “σπάσουν τα δεσμά” αυτής της συνήθειας.

Περισσότερα

Νέα έρευνα: Τα τηγανητά... βλάπτουν σοβαρά την υγεία

10-11-2019 | ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι γυναίκες που έκαναν τη μεγαλύτερη κατανάλωση τηγανητών έτειναν να είναι νεότερες σε ηλικία, λιγότερο μορφωμένες, με χαμηλότερο εισόδημα

Περισσότερα

Honor V30: Επίσημη παρουσίαση στις 26 Νοεμβρίου 2019

12-11-2019 | Τεχνολογία Online

Αρχίζει να κουνιέται και πάλι το πράγμα στην Honor, με τη θυγατρική της Huawei να βγαίνει από μια περίοδο limbo λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να ετοιμάζεται για την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της που ταυτόχρονα θα είναι και το πρώτο 5G smartphone της.

Περισσότερα

Το Whatsapp αλλάζει και αυτά είναι τα 74 νέα emojis του

12-11-2019 | Τεχνολογία Online

Εικονίδια για πολλά συναισθήματα και ψηφιακές συνομιλίες

Περισσότερα

Καιρός

Ελληνικό | Το ‘’στοπ’’ των αρχαιολόγων και οι προφάσεις που δύσκολα κρύβονται

11-11-2019 | Επιχειρηματικά Νέα

Τι συμβαίνει με την επένδυση του Ελληνικού, και γιατί ξαφνικά προέκυψαν εμπόδια;

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Πρόσθετα κεφάλαια 3 εκατ. ευρώ για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις

10-11-2019 | Επιχειρηματικά Νέα

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Πόσα χρήματα θα δοθούν στις περιφέρειες.

Περισσότερα

Για ποιες επιχειρήσεις είναι καλή αφετηρία η Αθήνα

10-11-2019 | Επιχειρηματικά Νέα

Σχετικά καλή πόλη για να ανοίξει ένας νέος επιχειρηματίας εστιατόριο ή μία εταιρεία που κινείται στον τομέα των εισαγωγών ή των εξαγωγών προϊόντων αλλά όχι τόσο καλή για ένα εγχείρημα που κινείται στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών είναι η Αθήνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα αποτελέσματα μίας σχετικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία Movinga, η οποία βοηθά στελέχη και επιχειρήσεις που μετακινούνται σε άλλη πόλη ή χώρα.

Περισσότερα

Σύσκεψη για το παραεμπόριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

09-11-2019 | Επιχειρηματικά Νέα

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Κοζάνης, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Σταμπουλίδη Παναγιώτη και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιου και αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Βαβλιάρα Γεώργιου, πραγματοποιήθηκε ευρεία υπηρεσιακή σύσκεψη με θέμα «Εποπτεία της Αγοράς και Παραεμπόριο, ως απειλή για την Ελληνική οικονομία». 

Περισσότερα

Χρηματιστήριο

Εφημερίδες

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.